dimarts, 25 d’abril de 2017

Acabam de gaudir d’un fantàstic Sant Jordi i ja ens espera una nova cita amb la lectura que no ens podem perdre: a Esporles, els propers 6 i 7 de maig, al CONTESPORLES, 3r Festival Internacional del Conte.
El Festival s’adreça a un públic que va de 0 a 99 anys i és que tant s’hi poden trobar activitats per a nadons com per a joves i adults.
L’escenari tornarà a ser tot el poble d’Esporles i el seu entorn: espais públics (places, carrers, Casa del Poble, sales d’actes i exposicions, etc.), comercials (bars, restaurants, botigues, etc.) i privats (cases, patis, tallers artístics, etc.)
Entre les activitats no hi faltaran els ja més que establerts “Contes a ca meva”, els “Contes al carrer”, la “Roda de contes” o el “Dinar i Sopar de Conte”. També hi haurà cercaviles, parades de llibres i el mercadet “Contesporles és artesà”, que contribuiran a crear un ambient ple de color i animació.
En total hi haurà 65 activitats, entre les quals:
  • 37 contacontes (12 dels quals “Contes a ca meva”, que tenen lloc a cases particulars)
  • 8 tallers
  • 3 espectacles teatrals
  • 14 activitats als carrers d’Esporles (entre elles el tradicional mercat de contes, exposicions, concerts, cercaviles… ) i excursions amb contes als voltants.
  • 8 activitats en idiomes diferents al català (en castellà, anglès, gaèlic i llenguatge de signes)

Al següent enllaç, el copiau a google i  tendreu el programa complet:

https://drive.google.com/file/d/0BxbcdKQuwqg4OC1jQWZCaUg4YjA/view?usp=sharing

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada