XERRADES-COL·LOQUIS


                               
                         CONFLICTES ?

La mediació, una oportunitat per millorar les nostres relacions

Centre Flassaders, 5 de maig, 19h
FAPA Mallorca vos convida a la conferència impartida per Neus Ferrer, mestra, psicopedagoga i formadora en mediació i resolució de conflictes.
En la vida quotidiana ens trobem sovint immersos en conflictes a nivell familiar, professional, social…
Hem de renovar la visió del conflicte, entenent-lo com una oportunitat de desenvolupament i destacant la seva vessant educativa, que precisament ens permetrà consolidar actituds pacífiques i pacificadores.
El coneixement de la mediació ens donarà pistes com a pares i a la vegada educadors dels nostres propis fills, de com posar-nos en lloc dels altres, valorar les propostes de tots, negociar per tal de generar acords positius per què ningú hi perdi, saber renunciar a alguns aspectes no rellevants a favor de millorar les nostres relacions, saber escoltar, entendre el que sent l’altra persona i com comunicar-nos una mica millor.
Plegats farem una bona reflexió de com millorar les nostres relacions de forma positiva.
Vos esperam!

Atentament,La família en digital: presentació i debat

LA FAMÍLIA EN DIGITAL , Jordi Jubany

Llibreria Lluna – 11 d’abril – 19.30h 


Des de FAPA Mallorca i el seu programa Llegim en Família us convidam a la presentació i debat del llibre den Jordi Jubany, mestre, antropòleg i assessor digital, La família en digital, on ens convida a pensar com ens acostam al món digital, com un problema o bé com una gran oportunitat.
Com a famílies hem de decidir com viure al món digital que ens envolta i en Jordi Jubany ens proposa reflexionar sobre com les diverses generacions podem acostar-nos plegats a la cultura digital (creant, participant, compartint) i ens orienta, per tal de saber gestionar la dispersió i la desconnexió.

Veniu amb els vostres fills i filles!!Si voleu saber més, veniu dimarts a les 19.30 a Llibreria Lluna i parlam amb Jordi Jubany.

XERRADES-COL·LOQUISPeriòdicament l’APIMA organitza xerrades-col·loqui sobre qüestions que pensam que poden ser interessants per ajudar-nos en l’exercici de les nostres responsabilitats com a mares i pares. Es realitzen amb la finalitat que els pares diposem d’eines i estratègies per poder ajudar els nostres fills en el seu procés d’aprenentatge


Aquest any 2016-2017 hem organitzat diferents xerrades-col·loquis :Gràcies per la vostra col·laboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada