dijous, 5 de juny del 2014

COLÒNIES 2013-2014
1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è








Les activitats es duran a terme al Casal de Colònies de Sant Guillem i Sant Antoni (Colònia de Sant Pere). L’entrada serà divendres 13 de juny a les 19.00h i la sortida, diumenge 15 de juny a les 13h. El preu inclou els monitors suficients per cuidar-se de tots els nins, així com les activitats d’un dia i mig (dissabte i diumenge), quedar a dormir dos vespres, el sopar de divendres, les menjades de dissabte i el berenar de diumenge.
Es faran Activitats d’Aventura (escalada, tir amb arc, etc), un Circuit d’Orientació, Senderisme, Vetllada el vespre i, si fa bon temps, Activitats Aquàtiques.

El preu total és de 72€ i per als socis de l’APIMA de 57€ (recordau que ja heu fet un ingrés de 20€). El preu inclou una assegurança de responsabilitat civil i l’autocar d’anada i tornada.

El material per a l’acampada ha de ser el següent:
Roba còmoda, esportives i sabates de platja, gorra, roba de bany i tovallola, pijama, tovallola, raspall de dents i pasta de dents, jaqueta per si fa fresca i llanterna.
Es recomana que duguin sac de dormir per higiene. Si algú no en té, allà li proporcionaran la roba de llit adequada.
Convendria que també duguessin una bossa per la roba de platja.
L’APIMA hi posarà el líquid repel·lent d’insectes, crema solar i gel de dutxa.

La sortida serà a la Plaça Major a les 18.00h. Recomanam que els al·lots hi siguin quinze minuts abans per poder sortir amb puntualitat.


La data límit per fer el pagament serà dimarts 3 de juny de 2014.


Adjuntau amb la inscripció el justificant d’ingrés, el qüestionari sobre les malalties i el full d’autorització a les colònies i dipositau-ho a la bústia de l’APIMA.


Pensau a adjuntar també una fotocòpia de la targeta sanitària.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada