dimarts, 16 de setembre del 2014

INICI DE CURS 2014-15

INICI DE CURS 2014-15



VOLEM UN CURS NORMAL

Assemblea General Ordinària curs 2014-2015

Es convoquen els socis de l’Associació de Pares i Mares del CEIP Llorenç Riber a l’Assemblea General Ordinària 2013-14, que tendrà lloc a la Sala de Conferències de l’antic Ajuntament, dia 23 de setembre, a les 21 h en primera convocatòria, i a les 21.05 h en segona. Al l’anvers d’aquest escrit hi figura l’ordre del dia de l’Assemblea.

Activitats extraescolars 2014-15

Adjuntam amb aquest comunicat un horari amb les distintes activitats extraescolars que es proposen per a aquest curs. 
El començament serà dimecres 1 d’octubre i les llistes definitives dels alumnes per activitats sortiran divendres 26 de setembre, a les 14.00h. 
Adjuntam la butlleta d’inscripció, i vos demanam que la dipositeu a la bústia del passadís abans de dia 24 de setembre.

Vos recordam que d’acord amb els nostres estatuts, també poden assistir a les activitats aquells nins i nines que no vagin a l’escola de Campanet sempre que s’hagin fet socis de l’APIMA.

Volíem aprofitar per informar i recordar que fa uns cursos, es va crear un fons econòmic per a activitats extraescolars, amb la finalitat de subvencionar les activitats extraescolars als infants que pertanyen als següents tipus de situacions: (veure text complet al Blog de l’APIMA)
Situació 1. Infants de famílies amb greus problemes socioeconòmics i que no poden accedir a les activitats extraescolars organitzades per l’APIMA.
Situació 2. Infants de famílies amb dificultats econòmiques i que tenen fills amb necessitats específiques de suport educatiu i que tenen adscrita en el centre un auxiliar tècnic educatiu, que per les seves condicions físiques i/o mentals els dificulta poder realitzar amb normalitat qualsevol activitat extraescolar, sent necessària la intervenció d’un monitor addicional.

Menjador escolar i escola matinera

El servei de menjador va començar a funcionar divendres 12 de setembre. Durant aquest mes els alumnes hauran estat en la modalitat d’eventual i s’ho fa saber a les cuineres. El preus que es proposaran a l’Assemblea seran de 5,50 € els fixos, 5,65 € els semifixos i 5,75 € els eventuals. Els preus definitius s’hauran d’aprovar al primer Consell Escolar del curs.

El servei de matins va començar dilluns 15 i durarà de les 7.45 h fins a les 9 h, en modalitat d’eventual el mes de setembre. El preu que es proposarà a l’Assemblea serà de 22 € mensuals pels fixos i 2,20 € pels eventuals. Els preus definitius s’hauran d’aprovar al primer Consell Escolar del curs.

Festa de les Llanternes (Sant Miquel 2013)

Divendres 26 de setembre es farà la Festa de les Llanternes. Com cada any, tots els nins i nines de Campanet hi estan convidats. Tothom que hi vulgui participar només se les ha d’enginyar per tenir una bona llanterna en forma de carabassa, meló...
La concentració es farà a la plaça de Son Bordoy a les 20 h i la sortida de les llanternes serà a les 20.30h. En arribar a la Plaça de Son Puça, l’Ajuntament donarà un petit obsequi als participants.



Ordre del dia de l’Assemblea General Ordinària del curs 2014-2015
23 de setembre de 2014 Sala de Conferències de l’antic Ajuntament de Campanet:
1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta del curs 2013-2014.
2. Memòria del curs 2013-2014:
a. Activitats extraescolars.
1. Resum de participació i comptes
b. Menjador escolar.
1. Resum de participació i comptes
c. Estat de comptes. Balanç
3. Proposta per a la incorporació de nous membres per ser vocals de L’Associació i renúncia dels actuals integrants de la Junta directiva de l’APIMA.
4. Curs 2014-2015:
  1. a. Activitats extraescolars:
  2. 1. Presentació.
  3. 2. Proposta i aprovació de les taxes.
b. Menjador escolar:
1. Presentació.
2. Preus a proposar al Consell Escolar.
c. Escola matinera:
1. Presentació
2. Preus a proposar al Consell Escolar.

5. Proposta i aprovació, si escau, de la quota de soci 2014-15.
6. Presentació i aprovació, si escau, del pressupost per al curs 2014-15.
7. Precs i preguntes.





DOCUMENTACIÓ 

  • DADES SOCIS 2014-2015. MATINERA I MENJADOR. 

  • ACTIVITATS EXTRAESCOLARS







  • FONS SOCIAL







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada